Vackert omringad av skog och natur, tryggt på sin kulle, står den gamla disponentvillan. Ett hus med rötter som gror i historien men som i modern tid blomstrar i all sin prakt. Åren och livet har satt sin prägel, gett vackra ådringar och patina. Människors minnen har etsat sig in i väggarna.

Historien lever vidare i samspel med nutida influenser och moderna lösningar. Här samsas designklassiker med morgondagens klassiker. Lugn och dov färgskala får liv av naturligt material. Vitt, brunt och grått med trä, läder och keramik. Känslan är varm och ombonad.

Rullbord, 12 500 kr

Pall, 5 500 kr

Dagbädd, 35 000 kr

Här finns rum för att skapa och leva. Här finns rum för konst. Här finns rum för hantverk och här finns rum för oss.
Hillevi Magnell - Designer

Hylla, 1500 - 2200 kr

Hängare, 400 kr

Likt villan lever våra produkter vidare så länge det finns nya historier att berätta.
Hillevi Magnell, Designer

Handens verk

Hantverket märks i stora som små detaljer – kakelugnens kakel, bänken, dagbädden, hatthyllan, vasen i fönstret och väskan på golvet är allt handens verk.

Väska, 2 500 kr

Nya historier

Genom de generösa fönsterpartierna strilar vilsamt ljus. Sprider djupa skuggor och ger lyster till strukturen i rummet. Här finns rum för konst. Här finns rum för poesi. Här finns rum för att skapa. Här finns rum för att leva. Här blev vi en del av villans historia och de blev en del av vår. Likt villan lever våra produkter vidare så länge det finns nya historier att berätta.

Miljö

Till den här fotograferingen sökte vi en miljö som tillsammans med våra produkter kunde berätta en intressant historia. På så sätt vill vi förmedla det allra viktigaste, att våra produkter får liv när de blir en del av ett sammanhang, när de tar plats i någons liv.

Teamet bakom den här storyn är, stylistduon Sundling Kickén, fotograf Emily Laye och copywriter Robert Nilsson.

Pressbilder