Det här samarbetet fokuserar på produkter som du dagligen har med dig och som du kanske bryr dig lite extra om och som behöver snyggt och hållbart skydd. Den lilla kollektionen består av ett glasögon-case, ett notebook-case i två storlekar, en korthållare, ett nyckelfodral, ett Laptop-case och slutligen en clean Tote bag att förvara allt i.

SSMs design-, och hantverkskunnande och småländska produktion i kombination med Grandpas känsla för produkt och detalj borgar för produkter i världsklass. Allting är tillverkat i SSMs verkstad i Småland av naturligt, vegetabiliskt garvat läder från Tärnsjö Garveri. Det här är produkter som du kan använda varje dag, hela livet och som bara blir skönare och vackrare över åren.

Tote bag, 2 795 kr

Camera strap, 595 kr

”Sällan har ett samarbete känts mer naturligt för oss än detta. Smålands Skinnmanufakturs småskaliga produktion och fokus på kvalitet och hållbarhet rimmar till 100% med både Low Key Goods och Grandpas grundvärderingar. Vi hoppas och tror att vi kan utveckla fler produkter inom ramen för detta samarbete framöver”
Jonas Pelz, grundare och ägare av Grandpa och Low Key Goods

Macbook case, 1 695 kr

Key holder, 350 kr

Macbook case, 1 695 kr

Card wallet, 595 kr

Att ta fram koncept och hitta nya konstellationer är något som vi älskar. Särskilt när vi får göra det med likasinnade. När frågan kom upp om att göra ett samarbete med Low Key/Grandpa så kändes det självklart att haka på. Resultatet har vi nu - produkter med fin form som tål att användas varje dag.
Hillevi Magnell, formgivare och grundare av SSM