Vi är en designstudio med egen tillverkning i Småland. Vi formger möbler, detaljer och accessoarer i skinn och arbetar främst i läder från Tärnsjö, världens enda miljöcertifierade garveri.

Vi tar fram koncept, gör roliga samarbeten och har förtroendet att vara med i processen att sätta form på produkter åt våra kunder.

SSM Dagbädd, 35000 kr

SSM Hylla 30, 1500 kr, SSM Hylla 90, 2500 kr

Vi är alla en del av en större värld. Ser den, lär, förundras och delar vidare. Influenser fångas upp, trender filtreras. Designen sker med ett ödmjukt öga för helheten. I respekt för människors hantverk och jordens resurser, som aldrig kan överskattas. En tro på linjer, inte gränser.

Där en möbel likväl kan vara ett konstverk eller en installation för ett särskilt uttryck. Varför skulle den nöja sig med mindre? En möbel vald för sin form, placerad rätt i rummet, skärper känslan. Blir en skulptural upplevelse för den som tar sig tid.

SSM Hylla 30, 1500 kr

SSM Hylla 90, 2500 kr

SSM Pall, 5500 kr

Samarbeten

Vi har förvandlat många idéer och skisser till färdiga produkter. Under flera år har vi byggt starka relationer med både leverantörer och kunder.

Se mer av våra case här.